Door de ontwikkeling van duurzame en rendabele activiteiten in de land en bosbouw, in combinatie met een gezonde handelsrelatie met de EU, creëert InterMagna een solide basis waar vele generaties van kunnen profiteren. Deze basis zorgt voor langdurige groei en de verbetering van mens, maatschappij en milieu in de gebieden waar wij actief zijn.

Wij transformeren onze visie door duurzaam te investeren in mens, maatschappij en milieu in Afrika en Europa. Met deze investeringen ontwikkelen wij een rendabele, commercieel en sociaal verantwoorde bedrijfsvoering. Door zowel met eigen middelen als met partners te investeren, verzorgen wij onder andere het opleiden en coachen van talent en creeren wij werkgelegenheid tegeneen eerlijk loon. Daarnaast investeren wij in het gebied waar wij actief zijn door te helpen met de ontwikkeling van infrastructure, scholen en medische voorzieningen.

“Wij bieden lokale boeren en families de kans om voor een langdurige periode een partnership met ons aan te gaan. Dit doen wij met kennis, begeleiding en financiële ondersteuning.”